Eco Expo 2019 (15. i 16. aprila, Belexpo centar)

Част нам је да Вас обавестимо да  Зелена Еко Планета и Привредна Комора Зелене Србије,  које су основане ради остваривања циљева у области заштите животне средине, енергетике, зелене градње, унапређења управљања отпадом и одрживе пољопривреде организује “ECO EXPO 2019“  МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, у периоду од 15. до 16. априла 2019. године у “BEL EXPO“ Центру на Новом Београду, улица Шпанских бораца 74.

Упоредо са сајамском манифестацијом одржаће се и Конференција, са међународним учешћем ‘ПОГЛАВЉЕ XXVII – „Куда даље“.

Потврђено је учешће већег броја водећих фирми из поменутих области, што отвара простор за пословну сарадњу и аранжмане. У организацији Привредне коморе Зелене Србије биће омогућено одржавање пословних састанака у форми „B2B“.

Земља партнер је Република Јужна Кореја, па ће тим поводом на Сајму бити присутан заменик министра иностраних послова господин DE JONG YU, директор Агенције за заштиту животне средине, господин HYUNSO YUN, као и многе успешне корејске компаније.

Такође, очекујемо велики број представника из ресорних министарстава, представника ЕУ Комисије, Амбасада, стручњака из поменутих области, као и посетилаца.