ECO EXPO 15. i 16. aprila 2019. u Beogradu

Част нам је да Вас обавестимо да  Зелена Еко Планета и Привредна Комора Зелене Србије,  које су основане ради остваривања циљева у области заштите животне средине, енергетике, зелене градње, унапређења управљања отпадом и одрживе пољопривреде организује “ECO EXPO 2019“  МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, у периоду од 15. до 16. априла 2019. године у “BEL EXPO“ Центру на Новом Београду, улица Шпанских бораца 74.

Упоредо са сајамском манифестацијом одржаће се и Конференција, са међународним учешћем “ПОГЛАВЉЕ XXVII – Како даље“, са следећим темама које ће бити организоване у форми шест панела и то:

  1. Климатске промене, сценарији мере адаптације;
  2. Енергетика и животна средина;
  3. Воде – Водопривреда, квалитет вода (пречишћавање питких и отпадних вода);
  4. Отпад и секундарне сировине;
  5. ИТ и Животна средина („Зелена мрежа“) у функцији унапређења привреде и
  6. Финансирање пројеката у области животне средине

Са великим задовољством Вас обавештавамо да ће ову манифестацију  отворити Министар  заштите животне средине, а да ће активно учешће узети и Министри надлежни за питања Енергетике и рударства, Пољопривреде, шумарства и водопривреде, Европских интеграција као и Држане управе и локалне самоуправе. Тиме се учесницима скупа пружа јединствена прилика да се од најкомпетентнијих личности из струке и државе добију корисне информације  које могу помоћи у дефинисању Ваше пословне политике у наредном периоду, посебно у погледу коришћења расположивих фондова у ЕУ као и начинима финансирања пројеката из предметне области.

Потврђено је учешће већег броја водећих фирми из поменутих области, што отвара простор за пословну сарадњу и аранжмане. У организацији Привредне коморе Зелене Србије биће омогућено одржавање пословних састанака у форми „B2B“.

Земља партнер је Република Јужна Кореја, па ће тим поводом на Сајму бити присутан заменик министра иностраних послова господин DE JONG YU, директор Агенције за заштиту животне средине, господин HYUNSO YUN, као и многе успешне корејске компаније.

Такође, очекујемо велики број представника из ресорних министарстава, представника ЕУ Комисије, Амбасада, стручњака из поменутих области, као и посетилаца.

Све информације  у вези са условима и обиму вашег учешћа:

тел: +381 69 199 3804  Надежда Дојчиновић

www.pkzs.rs

mail: info@pkzs.rs